Hvad giver man i gave til studenten?

Ja hvad giver man så i gave til ham som netop er blevet student, det kan være svært, men vi har prøvet at gøre det lidt nemmere for dig ved at lave denne store guide med en masse gaveideer til studenten.

En gourmetoplevelse – Oplevelsesgaver i det hele taget er noget som alle unge elsker, vi lever i en tid hvor vi har stort set alt hvad vi skal bruge og noget af det som mange af os ønsker vi har mere af er oplevelser, oplevelser som vi kan dele sammen med dem vi holder af. En gourmetoplevelse er unikt fordi studenten kommer ud og smage på noget nyt og lækkert mad og får en god dag.

Et wellnessophold – At blive student er hårdt og kræver meget af den unge mand, derfor kan der også være behov for noget afslapning og selvforkælelse ovenpå de mange eksamener. Med et wellnessophold kan han komme ind og få massage og slappe af i et spa område, bedre bliver det ganske enkelt ikke.

En skjorte – Når de sidste eksamener er overstået, så er står den i traditionens tro på en masse øl og fest for de unge glade mennesker. Her skal han jo selvfølgelig have noget pænt nyt at have på og hvad er bedre end en smart skjorte. Start med at finde frem til hvilke mærker og hvilken stil han kan lide og gå derefter noget som er et rimelig sikkert valg.

En blazer – Kan ham du søger studentergave til godt lide at være pænt klædt og gå i noget stilrent tøj, så har han altid behov for en flot ny blazer. Find frem til hvilken størrelse han bruger og hvilken farve han er mest til, klassikeren er den mørkeblå blazer, men det kan ligeså vel være en grå eller sort.

Et par fede nye sko – Det er ikke kun kvinder som elsker nye sko, det gør vi mænd i den grad også. Er han den sporty type så kan du med fordel gå efter et par løbesko eller fitness sko, er han mere casual så find et par almindelig fede hverdagssko og er han mere business typen, så find et par sko der passer hans stil.

Noget sjovt – Noget sjovt kan være mange ting, det kan være en sjov gadget, men det kan også være en oplevelse. Det kan være at komme ud og køre i en lamborghini eller ferrari, at hoppe i elastikspring eller måske flyve i luftballon over danmark, mulighederne er rigtig mange.

En god bog – Han har måske læst meget de sidste mange år, men en god er altid en god gaveide, start med at finde frem til hvilken genre han godt kan lide at læse, har han en forfatter som han er glad for så hold dig til det sikre, han kan altid bytte hvis han hellere vil have noget andet.

En parfume – Hvis der er noget man altid kan bruge så er det en god parfume. Der findes alt fra Lacoste, Cool water, Hugo boss, Giorgio Armani og meget mere. Køb en af mere kendte mærker og du er rimelig sikker på at det er noget som han vil blive glad for.